Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14787 mails)

< Previous Next >
[Bug 219708] There's a hickup at the end of installation
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 10 Nov 2006 10:02:39 -0700 (MST)
  • Message-id: <20061110170239.17C8525C887@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=219708


locilka@xxxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |locilka@xxxxxxxxxx




------- Comment #3 from locilka@xxxxxxxxxx 2006-11-10 10:02 MST -------
Actually it happens somewhere...

2006-11-10 17:28:29 <1> gizo(4348) [YCP] clients/x11_proposal.ycp:60 required
X11 packages: ["xorg-x11", "xorg-x11-server", "libusb", "sax2", "sax2-gui",
"sax2-ident", "sax2-tools", "sax2-libsax", "sax2-libsax-perl"]
2006-11-10 17:28:31 <1> gizo(4348) [YCP] clients/x11_proposal.ycp:65 x11
package status is: <true>
2006-11-10 17:28:31 <1> gizo(4348) [YCP] clients/x11_proposal.ycp:99 Loading
library cache...

.. here ...

2006-11-10 17:29:09 <1> gizo(4348) [YCP] clients/x11_proposal.ycp:105 Reading
libsax cache data...

I'm just guessing from the huge delay between entries in y2log. Anyway, I keep
seeing it over and over again on my testing computer. I don't feel it so
critical, although it is just "strange". I thought it was intentional ;)

My logs could be found in bug #219946.


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
References