Mailinglist Archive: opensuse-bugs (14787 mails)

< Previous Next >
[Bug 218552] endless loop in YaST2 inst_source if source not available
  • From: bugzilla_noreply@xxxxxxxxxx
  • Date: Wed, 8 Nov 2006 15:18:50 -0700 (MST)
  • Message-id: <20061108221850.8BAFEF43@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=218552


suse-beta@xxxxxxxxx changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEEDINFO |ASSIGNED
Info Provider|suse-beta@xxxxxxxxx |




------- Comment #6 from suse-beta@xxxxxxxxx 2006-11-08 15:18 MST -------
(In reply to comment #3)
> Have you typed "10.2." instead of "10.2" ?

That's a very good question - unfortunately, I don't remember my exact finger
movements from two days ago ;-)

What I know: I inserted the error message using copy&paste in this bugreport
(except the "Error occured...." line which is not selectable). Therefore there
are two possibilities:
a) I really typed an additonal dot - in this case I would have seen a wrong
error message
b) I typed the URL correctly and YaST somewhere adds the dot.
Choose yourself ;-)

My favorite is b) because it would be very surprising if YaST would cut off a
dot from the error message.


> UrlBase.cc(checkUrlData):171: Invalid path name component
> '/linux/suse.com/suse/update/10.2./<!DOCTYPE/repodata/repomd.xml'

Hmm, is it normal that this log line contains <!DOCTYPE ? (I don't know, you
are the expert ;-)


--
Configure bugmail: https://bugzilla.novell.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

< Previous Next >
References