Mailinglist Archive: opensuse-buildservice (251 mails)

< Previous Next >
Re: [opensuse-buildservice] repmod.xml not found
  • From: Adrian Schröter <adrian@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 27 Sep 2010 09:36:07 +0200
  • Message-id: <201009270936.07407.adrian@xxxxxxx>
Am Freitag, 24. September 2010, 17:29:02 schrieb Sascha 'saigkill' Manns:
Am Freitag, 24. September 2010 15:03:04 wrote Sascha 'saigkill' Manns:
Hello Mates,

from time to time i'm getting zypper ref issues like the following:

Datei '/repodata/repomd.xml' nicht auf dem Medium
'http://download.opensuse.org/repositories/home:/saigkill/openSUSE_11
.3/' gefunden.

Datei '/repodata/repomd.xml' nicht auf dem Medium
'http://download.opensuse.org/repositories/home:/thomas-
schraitle/openSUSE_11.3' gefunden.

Datei '/repodata/repomd.xml' nicht auf dem Medium
'http://download.opensuse.org/repositories/home:/thomas-
schraitle:/calibre/openSUSE_11.3' gefunden.

Does anyone know, why the repmod.xml is missed? AFAIK OBS produces
that File automaticly... Or not?
I've found out, that inside that three Repos no openSUSE_11.3 found.
Inside my Repo home:saigkill i just can see two Repos
(http://download.opensuse.org/repositories/home:/saigkill/). Maybe we
have an Error with our mirrors?

The sync of the /repositories structure was not complete. I did a complete
sync on saturday after seeing this. So everything should be okay now.

bye
adrian

--
Adrian Schroeter
SUSE Linux Products GmbH
email: adrian@xxxxxxx
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse-buildservice+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse-buildservice+help@xxxxxxxxxxxx

< Previous Next >